BRIDGING TECHNIEK

Nieuw bij Wimperextensions Assen!

Op zaterdag 9 februari 2019 heb ik de training bridging behaald!
Ik heb er ontzettend veel van geleerd Bijvoorbeeld waarom iemand een ongezonde wimperrand heeft en hoe deze veroorzaakt wordt. Het kan gebeuren dat wimpers ernstig beschadigd raken d.m.v. van ziekte, behandelingen, medicijnen, plukken, slecht geplaatste wimperextensions of door het gebruik van een wimperkruller.

Door de Bridging techniek toe te passen zullen er bruggen gemaakt worden om de gehele wimperlijn te kunnen voorzien van wimperextensions. Met deze techniek worden er ultra dunne en korte wimperextensions gebruikt, zodat de natuurlijke wimpers die er wel zitten, niet te zwaar belast worden.

Ik kan met trots zeggen dat deze training mij als wimperstylist naar de next level brengt en een waardevolle aanvulling is in mijn salon! Op deze manier hoop ik de klanten hun zelfvertrouwen en vrouwelijkheid weer terug te kunnen geven.

Want Ik kan nu IEDEREEN voorzien van een prachtige set wimpers!

WAARDEVOLLE AANVULLING

Voorbeelden Lash master Leanne Harber!

De techniek is ontwikkeld door Leanne Harber uit Engeland. Leanne heeft nauw samengewerkt met het Kankerfonds & Macmillan om een methode te ontwikkelen die geschikt zijn voor kankerpatiënten. Het is een veilige manier om wimperextensions te plaatsen bij klanten met een bepaalde ziektes, zoals: Trichotillomanie Alopecia, Chemotherapie e.d.

AFSPRAAK MAKEN

Wilt u een Afspraak maken?

Afspraken voor deze methode kunnen uitsluitend per mail worden gemaakt.
De prijs van deze behandeling is altijd in overleg, (na beoordeling tijdens het intake gesprek)
Van elke behandeling zal 20% van het betaalde bedrag overgemaakt worden aan het KWF kankerbestrijding.

Je voelt zich hierbij speciaal en persoonlijk behandeld door: