Q
Wat zijn wimperextensions?
A Wimperextensions zijn semipermanente wimperhaartjes gemaakt van zijdezacht Koreaanse PBT-vezels.
Voor een verlenging worden ong 60 tot 120 wimperextensions gebruikt die met een speciale wimperlijm op elke individuele eigen wimperhaar wordt verlengt. Haar voor haar , een voor een. Daarom vergt het zetten van de wimperextensions tijd en nauwkeurigheid. Hierdoor ontstaat een prachtige natuurlijke wimperverlenging!
U heeft geen mascara meer nodig maar mag deze wel aanbrengen na 24 uur. Gebruik hiervoor olievrije mascara zoals de Volume up Mascara.
Q
Hoe worden de Wimperextensions geplaatst?
AJe wimpers worden haartje voor haartje van een wimperextension voorzien. De extensions worden met een speciaal voor deze methode ontwikkelde formaldehyde vrije lijm bevestigd.
Q
Is het schadelijk?
ANee, de lijm is speciaal ontwikkeld voor het gebruik van wimperextensions, deze blijft zacht en flexibel. Zodat het geen schade veroorzaakt aan de natuurlijke wimpers.
Q
Hoelang blijven Wimperextensions zitten?
ADe natuurlijke wimpers hebben een gemiddelde levensduur van 2 maanden, waarna ze weer uitvallen en weer aangroeien. Daarom word er geadviseerd om binnen 3 weken terug te komen voor een Refill behandeling om mooie volle wimpers te behouden.
Q
Kan je er gewoon mee zwemmen?
AJa, de wimperextensions en de lijm waarmee ze worden bevestigd zijn bestand tegen water, traanvocht, licht, zon en zee. De lijm, een speciale bonder, bevat geen formaldehyde en blijft zacht en flexibel, zodat het geen schade veroorzaakt aan de natuurlijke wimper. Je kan dus gewoon douchen, huilen en op vakantie gaan zoals je altijd al deed. Met zwemmen hoef je nooit meer bang te zijn op uitgelopen mascara!
Q
Mag ik make-up gebruiken?
AJa alleen mascara op waterbasis zoals de Volume Up Mascara en Soft Eyeliner zijn speciaal ontwikkeld voor het gebruik van wimperextensions, deze make-up product zijn olievrij en kunnen de lijmhechting niet schaden.mascara alleen voor one by one lashes
Q
Hoe houd ik mijn Wimperextensions optimaal?
AWij adviseren om na circa 2 tot 3 weken een zogenaamde refill te laten doen. Door de groeicyclus verlies je van nature je eigen wimpers en daarmee ook je extensions. Om de ‘volle wimper look’ te behouden plaatsen wij dan extensions op de nieuwe wimpers. 
Q
En als ik de Wimperextensions wil verwijderen?
AJe extensions kunnen natuurlijk altijd verwijderd worden. Wij hebben hier een speciale remover voor waardoor je wimpers niet afbreken.
Q
Ik heb wimperextensions laten zetten bij een andere salon, maar ik ben er niet tevreden over. Kan ik bij jullie laten opvullen?
AWanneer er een nieuwe set is geplaatst bij een andere salon en je bent er niet tevreden over kun je altijd bij ons langs komen.
Wij verwijderen altijd  de wimpers die door andere salons zijn gezet. Dit doen we met een speciale remover. Hierna plaatsen wij een volledige nieuwe set. U ziet meteen verschil met andere salons!